murer i Aabenraa
Tlf. 74 66 68 27

Brdr. Meyenburgs Byggeforretning A/S

Grønhøj 1 · 6230 Rødekro · Fax. 74 66 61 65

meyenburg@meyenburg.dk

murer i Aabenraa

Gå efter kvalitet, når du leder efter en murer i Aabenraa

Aabenraa er hjemstavn for mange dygtige håndværkere, og derfor er det altid muligt at finde en murer, der matcher din opgave. Men udvalget af murere er stort, og derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad der er vigtigst for dig, når du søger en murer til en specifik opgave.

Når du skal finde en murer i Aabenraa, så lad altid kvaliteten på det udførte arbejde stå øverst på listen. Den murer, der er den billigste nu og her, er det ikke altid på længere sigt, så skal du have udført et større murerarbejde, så tag dig tid til at tjekke firmaets referencer ved selvsyn.

Vælger du en murer, der holder til i eller i omegnen af Aabenraa, gør du den del af arbejdet noget lettere for dig selv. De fleste murere har en referenceliste på deres hjemmeside, kig på den og udvælg et par eksempler, som du kan tage ud og se nærmere på. Om muligt skal du selvfølgelig vælge nogle opgaver, der minder så meget om det arbejde, du selv skal have udført, som muligt.

Murerens eget arbejde skal helst være hans største anbefaling, så når du har været rundt i Aabenraa for at se nærmere på referencerne, skal du helst ikke være i tvivl længere.
Næste skridt er at tage telefonen og ringe til mureren. Her skal du finde ud af, om han har ekspertisen og tiden til at løse netop din opgave.

Derudover er det vigtigt for din sikkerhed, at du vælger en murer, der er tilsluttet BYG Garanti ordningen.  Mureren skal nemlig leve op til en lang række krav for at være med i ordningen, og det er din garanti for godt og solidt murerarbejde – og så er du sikret fem års garanti på alt udført arbejde.