tømrer i Aabenraa
Tlf. 74 66 68 27

Brdr. Meyenburgs Byggeforretning A/S

Grønhøj 1 · 6230 Rødekro · Fax. 74 66 61 65

meyenburg@meyenburg.dk

tømrer i Aabenraa

Den lokale tømrer klarer også de større opgaver i Aabenraa

Uanset om man skal have skiftet døre og vinduer eller om man skal have skiftet et tag eller bygget et helt nyt hus er det muligt at finde en tømrer i Aabenraa, der kan håndtere opgaven på fornuftig vis. Der er dog nogle ting, der er værd at huske på, når man skal på jagt efter den helt rigtige tømrer.

Der er mange dygtige tømrere i Aabenraa, og derfor kan det også være svært at overskue, lige præcis hvilken tømrer, man skal bruge til sit næste byggeprojekt. Men der er nogle retningslinier, der kan gøre udvælgelsesprocessen betydeligt lettere.

Først og fremmest skal man gøre sig klart, hvor stort projektet er. Skal man bare have skiftet en enkelt dør, kan en mindre tømrermestervirksomhed sagtens klare opgaven, men skal man have skiftet taget, skiftet samtlige vinduer, have nyt tag eller have ordnet andre større opgaver, kan det være en fordel at vælge et tømrerfirma, der har flere tømrere ansat. På den måde er man bedre sikret mod sygdom og andre uforudsete hændelser, og chancen for at opgaven bliver løst inden for aftalt tid er væsentligt større.

Derudover er det vigtigt, at man finder en tømrer, der har de rette kompetencer. Vælg altid en tømrer, der er specialist i netop den opgave, du skal klaret. Er opgaven meget omfattende kan det igen være en fordel med et større tømrerfirma, da de som oftest har tømrere ansat med flere forskellige specialer.

Endelig skal man ikke vælge en tømrer der ligger alt for langt væk. Bor man i Aabenraa, så vælge en tømrer, der hører til i Aabenraa, Rødekro eller nærmest omegn, så der ikke går for meget tid til transport.