Vores medarbejdere

Vi fejrede 50 års jubilæum hos Brdr. Meyenburg i 2014

Hos Brdr. Meyenburg beskæftiger vi omkring dygtige og engagerede medarbejdere og samarbejdspartnere, som alle udfører deres håndværk med stolthed og til perfektion.
Vores medarbejdere er vores garanti for at opgaver udføres til vores kunders fulde tilfredshed, og vi er stolte af at beskæftige medarbejdere, som har været hos over en årrække.

Historie

Brdr. Meyenburg er et byggefirma med tradition. Vi tror på solidt håndværk, og på at resultater taler for sig selv. Vi tror på byggeri og kvalitet, der kan holde til at blive brugt, og som beviser sit værd gennem et tidløst design og lang holdbarhed.

Brdr. Meyenburg blev etableret i 1964 af brødrene Günther og Helmuth Meyenburg, som begge var uddannet murere. De ønskede at etablere en virksomhed, som stod for kvalitet og solidt håndværk. Gennem årene har virksomheden udviklet sig og ændret karakter til i dag at fremstå. som en moderne virksomhed med et værdisæt, der fortsat er fast forankret i virksomhedens oprindelige grundholdninger.

Hos Brdr. Meyenburg er en aftale en aftale. Vi kommer som aftalt, prisen bliver ikke pludseligt højere end aftalt, og vi værdsætter kvalitet. Det arbejde vi udfører, – udfører vi med stolthed, og vi holder af vores virksomhed og af vores kunder.

Freddy Meyenburg

Direktør
Tlf. 40 25 63 09

Heidi Nissen

Bogholder
Tlf. 73 66 60 00